introductie:

Op de grens van stad en platteland, slechts 10 autominuten van Zwolle, ligt Havezate Den Alerdinck. Verscholen in de Sallandse bossen vind je hier een sprookjesachtige plek. Een plek die uw zakelijke event de extra allure geeft waar u naar op zoek bent.

Interim Marketeer en Communicatie adviseur

Havezate Den Alerdinck biedt diverse, prachtige vergaderruimtes met een mooi uitzicht op de historische Havezate en het omliggende uitgestrekte Sallandse landschap. Het landgoed vormt samen met de omringende landgoederen een ongekende oase van rust, in een gebied van circa 500 hectare. Beleef het groen en kom tot nieuwe ideeën. ilt u voor of na uw bijeenkomst blijven slapen? Denkt u aan een meerdaags event voor uw medewerkers en/of gasten? Den Alerdinck beschikt over diverse overnachtingsmogelijkheden, verdeeld over de Havezate.

Werkzaamheden

Voor Den Alerdinck ontwikkel ik een strategisch marketing- en salesplan inclusief de visuele postionering. Ik lever actief een bijdrage aan het nieuwe businessmodel en productontwikkeling inclusief de implementatie van een nieuw CRM systeem.

Aanpak

Door een gedegen analyse ben ik in staat om op een aantal korte termijn doelstellingen te benoemen en deze ook gelijk uit te voeren. Voor de lange termijn ontwikkel ik een werkwijze die makkelijk is over te dragen aan een accountmanager.

Resultaat

Uiteindelijk lever ik een duidelijk 
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt